Over ons:

Van der Veens Industriele Handels Onderneming (VIHO) is op 1 april 1954 opgericht door Teake van der Veen als constructiebedrijf. 

Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld op verschillende gebieden binnen de metaal.
Teake van der Veen hield zich in eerste instantie bezig met handelsactiviteiten in de kolen- en brandstofbranche maar begon zich na enkele jaren ook zelf kleine producten van metaal te maken.
Dit was het begin van de constructiewerkplaats die nu nog steeds actief is.

IJzershop

De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken. Bij de IJzershop is er de mogelijkheid tot lassen, zagen, knippen, zetten, knippen, boren, buigen en draaien. 
Meer informatie vindt u op de pagina constructiewerk. Weet u niet wat er precies moet gebeuren om uw constructie te maken? Maak dan een grove schets en daar kunnen wij ook prima mee uit de voeten!

Vandaag de dag kan een ieder bij ons aan de balie komen om daar ter plekke zijn of haar idee uit te leggen om een prijs te krijgen. Daarnaast gaan er ook elke dag vele pakketten uit om verschillende afnemers in het land te voorzien van materiaal. Wij willen uiteindelijk, door expertise en materiaal te leveren, een ieder helpen zijn metaal speciaal klus te klaren!

De IJzershop maakt deze klussen toegankelijk en hopelijk kan iedereen hierdoor nog meer van metaal genieten!

De IJzershop is ondertussen uitgegroeid tot een begrip op internet. Ook veel leveranciers en groothandelaren hebben ondertussen de weg naar de IJzershop gevonden en gaan graag samenwerkingsverbanden aan. 
Op basis van deze samenwerkingsverbanden zijn nieuwe partner-webshops van de IJzershop opgezet: Bouwstaalmat.nl, Constructiebalk.nl en Paneelhek.nl

Onze locatie

Sinds 2000 is de Venusweg 15 in Leeuwarden de locatie van waaruit VIHO zijn werkzaamheden uitvoert. 
Tegenwoordig is de dagelijkse leiding van het familiebedrijf in handen van de twee broers Johan en Tako van der Veen. 

Het hart van het pand wordt gevormd door een modern ingerichte metaalwerkplaats welke is voorzien van moderne bewerkingsmachines. De werkplaats is gekoppeld aan een magazijn met een ruime voorraad aan metalen en bevestigingsmaterialen en een verkoopruimte van de IJzershop. 
Daarnaast is het pand voorzien van een modern kantoor waar de administratie en helpdesk zijn gevestigd. 

De naam VIHO staat niet meer op de buitengevel van het pand, het familiebedrijf is tegenwoordig beter bekend als de IJzershop. Toch is dit zeker niet de enige activiteit die binnen de muren van dit pand plaatsvind. Er worden ook oefentoestellen voor fysiotherapie en revalidatie gebouwd en is het bedrijf ook actief in de e-commerce op het internet.

Menu

menu

Zoeken

Bekijk meer producten.
Er zijn geen producten gevonden

informatie