Online betalen

U kunt u bestelling eenvoudig en veilig bij de IJzershop betalen middels iDeal, Paypal of bankoverschrijving. 

Factuur

Nadat u uw bestelling heeft betaald ontvangt u hiervan een bevestiging per email, de factuur is hier als bijlage aan toegevoegd.

BTW

U betaald het totaalbedrag inclusief 21% BTW.

Sisow & iDeal

Bij de Bouwstaalmat.nl kunt u, indien u beschikt over een Nederlandse bank, gemakkelijk en eenvoudig via iDeal betalen. Uw iDeal betaling zal direct van uw bankrekening worden afgeschreven. Een iDeal betaling heeft geen meerprijs. De iDeal-betalingen worden eerst op een tussenrekening van onze betalingsprovider Ideal gestort: SISOW. Het kan dus zijn dat de naam SISOW op uw afschrift wordt vermeld. Deze tussenrekening is geen bankrekening van ons bedrijf dus u kunt er niet via een normale overschrijving geld naar toe sturen!

Meer weten over Ideal? kijk op www.ideal.nl
Meer weten over Sisow? kijk op www.sisow.nl

Paypal

Tijdens uw bestelproces kunt u er ook voor kiezen om te betalen middels Paypal. PayPal is in korte tijd uitgegroeid tot snel en betrouwbaar betaalmiddel via internet. Betalingen via PayPal worden direct aan ons door gegeven en uw order kan direct door ons in behandeling worden genomen. Een Paypal betaling heeft geen meerprijs. Indien u een Paypal account heeft wordt het totaalbedrag van uw bestelling overgemaakt naar paypal@venusweg15.nl. Een paypal account kan van te voren worden aangemaakt op Paypal.nl.

Meer weten over PayPal? Kijk op www.paypal.nl

Bankoverschrijving

U kunt uw bestelling betalen via een normale bankoverschrijving. Tijdens het bestelproces kiest u voor betaling via bankoverschrijving. Na afronding van de bestelling onvangt u een bevestiging van uw bestelling in uw emailbox en gelijktijdig ontvangt u een factuur (in PDF-formaat) met een instructie op welke rekening het geld moet worden overgemaakt.

Wij wachten met het verzenden tot de rekening is voldaan. Zodra wij uw bestelling gaan verzenden ontvangt u hiervan een bericht. Een bankoverschrijving betaling heeft geen meerprijs.

Onze bankgegevens zijn:

RABOBANK
IBAN: NL24RABO 0157 652 947
BIC: RABONL2U
t.n.v. VIHO Leeuwarden

Menu

menu

Zoeken

Bekijk meer producten.
Er zijn geen producten gevonden

informatie